Meny startsida

Till startsidan Till startsidan Kalender med alla aktiviteter Beskrivning av klubben Visa klubbtidningslistan Några klubbfordon  Visa fotoalbumlista Visa länklista Kontaktinformation till klubben Information om Arosmarknaden Till startsidan

Om du glömt ditt
lösenord så klicka
på iconen => Info

Namn:

Lösenord:

Om klubben

Aros Motorveteraner
Aros Motorveteraner (AMV) bildades formellt 1977 och har drygt 400 medlemmar. Klubbens syfte är att samla motorhistoriskt intresserade i Västerås med omnejd. Medlemmarna har tillsammans ca 1000 fordon bestående av bilar, motorcyklar, mopeder, cyklar, tunga fordon, traktorer och stationära motorer.

AMV har en egen klubbstuga vid Johannisbergs flygplats. Stugan är öppen för möten första och tredje tisdagen i varje månad med start kl. 19. Vid dessa träffar pratar vi om gemensamma glädjeämnen och utmaningar, tittar på bilder från sommarens träffar och rallyn, lyssnar på föredrag och / eller läser i de tidningar och böcker som finns i klubbens bibliotek.

Förutom dessa träffar ordnar klubben rallyn, studiebesök, garagebesök och andra aktiviteter.

Arosmarknaden

Aros Motorveteraner arrangerar årligen första helgen i maj Arosmarknaden, en marknad för gamla fordon och reservdelar.

Klubben är ansluten till Motorhistoriska Riksförbundet (MHRF), som är ett samlande organ för landets föreningar inom det motorhistoriska området. Genom MHRF finns möjligheten att teckna en synnerlig förmånlig försäkring av gamla fordon.

Fjäderbladet heter klubbens tidning och den utkommer för närvarande med 4 nummer per år. Den innehåller information om kommande aktiviteter och reportage om vad som varit, annonser mm.

Om du skulle vilja bli medlem i Aros Motorveteraner så finns anmälningsblanketter för nerladdning under menyn Kontakta oss.

Uppåtpil
Senast uppdaterad: 2014-10-12 19:05